Homepage


IN AUGUSTUS WORDT HET WEER NET ZO GEZELLIG ALS IN VORIG JAAR.
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom onderstaande tip, aangeboden door MTC Fysioterapie. En mocht u toch klachten hebben, kijk dan snel op hun website door op onderstaande banner te clicken.DE FOTO'S STAAN ON-LINE ---> Klik in menubalk op "Foto's"Click op onderstaande afbeelding voor foto's Parktoernooi 2015

Achter de wedstrijdtafel konden ze ook al niet stil zitten.....


Onze Clubkampioenen: Annette Kieser en Koen Schuilenburg.

Finalisten Griffenesteyn Parktoernooi 2015....gefeliciteerd, bedankt voor jullie mooie wedstrijden en leuk dat jullie mee speelden.Click op foto om te vergroten.

Dit zijn live beelden van baan 8 waar de DD Griffies werden gespeeld.


Voor het eerst werd op Griffensteyn het G-Tennis gehouden. De vier winnaars tonen hun beker aan de overige aanwezige leden (niet op de foto).

Het team van Jan Duits presenteert allerlei lekkernijen van de Italiaanse keuken.


Vader en zoon zorgden voor veel vermaak tijdens het Italiaans buffet.


ZATERDAG 5-SEP : HET IS DROOG EN DAT BLIJFT HET OOK.
Wedstrijden kunnen - door het volle schema - niet meer verplaatst worden. Het spijt ons dat u andere afspraken heeft ingepland die nu haaks staan op de nieuwe tijden. We beroepen ons op het reglement mbt beschikbaarheid in het finale weekend. Veel succes met de finales.

Crisisteam bezig met het verplaatsen van de wedstrijden (en eten van de kaas)

Zachtjes tikte de regen op het zolder raam en klonk Janis Joplin door het clubhuis.


VRIJDAGAVOND 28 AUG WORDT ERG GEZELLIG

Danke für das Kommen. Wir hoffen, dass Sie es genossen haben, genau wie wir.
Nous allons changer rapidement pour la semaine prochaine. Ensuite, nous avons beaucoup de délices culinaires et vendredi la soirée française. Jusque-là.


De winnaar van de GOPRO, Nienke van Helden. Gefeliciteerd !

Aanstaande vrijdagavond 28 augustus, zal in het teken staan van een LIVE optreden van zanger / entertainer Wim Louvet, Duits Bier (Bitte ein Bit) en Bratwurst (de echte) mit sauerkraut und senf. Een bierfeestje dus, maar dan in augustus.


Op die avond kun je kans maken op het winnen van een Actie Camera Go PRO (de echte). Alle deelnemers aan het parktoernooi kunnen GRATIS een lot afhalen bij de wedstrijdtafel. Afhalen kan op 28 augustus vanaf 18:00 uur. Lees hier de voorwaarden.

 

De wedstrijdtafel is er helemaal op voorbereid en hebben nu reeds voorpret. U mag natuurlijk ook in klederdracht komen, maar is niet verplicht. En hoedje (met veer) is ook prima.

 

Wij zouden bijna de tenniswedstrijden vergeten. Het is volle bak op de banen van Griffensteyn. Vanaf 18:00 uur worden er 27 doubles gespeeld. Dus genoeg volk op de been, genoeg te zien en te beleven (te drinken en te eten).


"De bal was zoooo'n stuk out"

ZON EN REGEN

Hulde aan de spelers die afgelopen maandag- en dinsdagavond in de regen hebben moeten tennissen. De heren op onderstaande foto hadden daar in ieder geval geen last van. Voor ons toernooi geldt: spelen bij zon en regen, schuilen bij stortbuien en naar binnen bij onweer en bliksem. Advies is om een extra handdoek in de achterbak van de auto te leggen.

EERDER VERSCHENEN BERICHTEN

Tip van de Dagwelcome

welcome

welcome

welcome
welcome

welcome

views
AmazingCounters.com
unique visitors
AmazingCounters.comFINANCE